Jesus.no

Om Jesus.no

Jesus.no er en utadrettet evangeliserende satsing drevet av Kingdom Holding AS i Askim, Norge. Formålet er å bidra til klar og tydelig undervisning om Jesus og kristen tro - spesielt til de som er lite vant med kristne miljøer og sjargong.

Jesus.no inngår i Kingdom Holding AS sitt nettverk av kristne nettsteder - deriblant også kristen.no.

Jesus.no er en tverrkirkelig satsing. Dette betyr ikke at vi har ønsket å gjøre alle til lags, men vi har så langt det er mulig forsøkt å holde oss unna de vanligste stridsemnene. Vi bygger vårt kristne syn på Bibelen og de oldkirkelige bekjennelser: de apostolskenikenske og athanasianske bekjennelser.

I fremtiden ønsker Kingdom Holding AS å utnytte domenet Jesus.no i en bredt tverrkirkelig satsing sammen med de forskjellige kirkesamfunn og organisasjoner. I mellomtiden erverves erfaringer, og Jesus.no lanseres i flere lanseringsfaser. Dagens versjon er fase II.

Se mer av Jesus
Jesusfilmen

jesus

Nå kan du se hele Jesus-filmen online. Filmen krever at du har installert Real-player på maskinen og at du har bredbånd.

SE FILM

(Copyright: Campus Crusade for Christ og Warner Brothers.)


Tips en venn
Ditt navn Din venns email
 


All kopiering, reprodusering, videre bearbeidelse eller lignende som helt eller delvis bygger på innholdet i disse tjenester, sider eller katalogsamlinger er strengt forbudt iht lov om opphavsrett uten særskilt skriftlig tillatelse fra Kingdom Holding AS. Alt innhold er © copyright Kingdom Holding AS.

 
> TIL FORSIDEN
Powered by Cornerstone